13:28 21-7-2022
Kids fashion 2022-2023
Gaveindpakningen til børnetøjsbutikken eller legetøjsshoppen som har fokus på skandinaviske børnetrends, skal imødekomme nutidens bevidste familier. Shop miljøvenligt gavepapir i grå og brune naturnuancer, der har en tydelig bæredygtig signalværdi og tilpas dit tilbehør til aldersgruppen - tumling eller teens.
Jakodan

Det bæredygtige valg fylder i børnefamiliens bevidsthed og du skal derfor overveje at bruge gaveindpakning, hvor budskabet er tydeligt! Vi skal både passe på de små og vores klode og særligt forældre til små børn og tumlinger vil elske det danskproducerede genbrugsgavepapir - Som oven i købet er FSC certificeret.


Shop gavepapir med børnevenligt luftballon print og kombiner med silkebånd i farven raw silk eller peach - Og sæt et smukt glat silkebånd i lys oliven, rosa eller navy på som kontrast til det rå, ubehandlede gavepapir.

Rustik genbrugspapir findes også i vendbare varianter, i kombinationer som rosa & grøn, brun & lys blå eller orange og nude.Et perfekt valg til den mindre forretning som gerne vil nøjes med at at købe én rulle gavepapir og skabe variantion i indpakningen ved at vende papiret.

Jakodan
Jakodan
Jakodan
Jakodan
De små nuancer gør forskellen

To små klistermærker og en stor danner tilsammen et bamsehoved. Et enkelt og elegant udtryk du nemt kan kopiere. Gavebånd i nye materialer som papirsnor, hampegarn eller gavebånd af genanvendte plastflasker giver din pakke kant.


Rester af gavepapirsstrimler kan tapes om pakken og er gode at gemme til små gaver som strømper og elastikker. Smukke sløjfer af ribbet gavebånd med klæb på bagsiden er perfekte til at sikre et ensartet og sødt udtryk.

Jakodan

Gaveindpakning til børn