11:35 19-7-2022
Kikset eller tjekket indpakning ?!
Kender du det, når du ser en person på gaden, som har sat noget tøj sammen - som du bare aldrig selv ville have tænkt på! Lige pludselig kan en kikset gammel leopard skjorte med forkert længde se super hipster-tjekket ud, når den får de rigtige accessories og passer til personen som bærer skjorten! Det er helt det samme med din emballage ... Ind imellem kan man sætte noget sammen som man aldrig ville have tænkt var et match - Og så går hele looket op i en højere enhed. Her får du 3 gode tips til at skabe din helt egen stil, som passer lige præcis til din forretning.
Jakodan
Shop dine yndlings-accessories <3

Hvis du har en ting for lyserød og bliver glad af at kigge på det - Så skal du da bare shoppe løs i lyserød! Knus-elsker du dit leopard silkepapir, men synes det har været i butikken lidt længe - Så behold det endelig!


Der er ikke nogen der siger, at du absolut skal nøjes med at bruge pastelfarver i din indpakning eller at du kun må matche komplimentærfarver og køre tone-i-tone stilen.

Vi synes, du skal købe emballage og indpakning som gør dig glad og mikse silkepapir, æsker og poser på tværs.

Lad være med at tænke for meget over om farverne matcher - Det giver en personlig stil som du vil blive husket for.

Jakodan
Glæd din pengepung!

Brug de raster af silkepapir, gavepapir og klistermærker du har liggende i butikken - Din pengepung vil elske dig for det!

Du har med garanti et par halve ruller gavebånd liggende, som var tiltænkt at passe til et bestemt stykke gavepapir. I stedet for at skille dig af med emballagen fra sidste sæson, så luk øjnene og sæt det hele sammen, selv om du ikke umiddelbart synes, det matcher.

Du vil blive overrasket over, hvor trendy pakker du kan lave, når du passer på med at pakke dine gaver 'for' pænt.

Jakodan
Leg stalker og få nye ideer

Vi har nogle fantastiske modebrands i Danmark som hvert år kommer med nye spændende farvekombinationer og trends. Når du ind imellem løber tør for ideer og trænger til at blive rusket lidt i, så søg på nettet efter næste års trends. Du kan hente masser af inspiration på messernes hjemmesider, f.eks. Copenhagen Fashion Week og Formland, hvor næste sæsons farver bliver repræsenteret. Modemagasinerne skriver oftest også online artikler om kommende trends og der er tonsvis af sjove påfund på Instagram og Pinterest.

Køb silkepapir eller etiketter i samme farver som dem du finder i din søgning - Og tilsæt dem til dine æsker fra sidste år.

.. Eller ring til din yndlings-emballageleverandør og få et par tips.. Vi hjælper gerne!

Jakodan
Jakodan
Jakodan
Jakodan
Jakodan