10:54 16-6-2022
KUNDECASE: Woodstein
Woodstein er opfindsomme byggesæt på abonnement. De er skabt ud fra troen på, at man suger mere læring til sig gennem leg, kreativ problemløsning og praktisk erfaring. Byggesættene leveres i æsker, som Woodstein har fået specialdesignet hos Jakodan.
Jakodan

Får kreativiteten til at lette

Hver måned modtager Woodsteins kunder en ny lærerig byggeoplevelse direkte ved døren. Byggesættene er lavet af bæredygtigt træ og er inspireret af læringstilgangen STEM, som står for Science, Technology, Engineering og Mathematics. Woodstein ønsker med byggesættene at udvide børns forståelse og interesse for verden, som vi lever i. Med byggesættene følger en samlevejledning, men også et magasin med eksperimenter, videnskab og historier relateret til månedens projekt. 


Det helt rigtige udtryk

Woodstein er meget opmærksomme på, at emballage er en del af kundeoplevelsen og med til at definere opfattelsen af deres brand. De ønskede derfor en unik og personlig forsendelsesemballage, som var 100 procent i overensstemmelse med deres brand og legesyge univers. I første omgang havde de set vores farverige FSC-certificerede postæsker og synes at kvalitet og størrelse matchede perfekt. Kasse og tryk skulle dog være i de helt rigtige orange pantone farver fra Woodsteins egen farvepalette. Da farver kan se forskellige ud på forskellige papirstyper og når man trykker én farve oven på anden, fik vi lavet farveopstrøg i hånden af trykkeren, som Woodstein skulle godkende. Trykket på kassen har Woodstein selv designet. Vi er helt vilde med det færdige resultat.


Jakodan
Jakodan
Jakodan
Mindre skærm, mere leg
Woodstein arbejder på at udvide sit univers med flere byggesæt i æsker i flere farver. Vi glæder os til at samarbejde med dem om flere sjove og kreative emballageløsninger til byggesæt. Du kan se- og læse mere om Woodsteins geniale byggesæt på deres hjemmeside her

SE VORES UDVALG AF FARVEDE POSTÆSKER